10.2 C
Slatina
sâmbătă,4 mai,2024

Ultimele Articole

Primăria Brâncoveni transformă o clădire administrativă în Corpul 2 al Căminului Cultural

- Advertisement -

O clădire administrativă veche aflată chiar în centrul comunei Brâncoveni, în spatele Primăriei (FOTO), va fi transformată de actuala conducere în Corpul 2 al Căminului Cultural din localitate. Ion Cheroiu, primarul comunei, a semnat deja proiectul de finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență, investiția având o valoare de 1,1 milioane lei.

Potrivit edilului, în noul centru multifuncțional de activități ar urma să se desfășoare repetițiile copiilor din Ansamblul Folcloric „Mugurașii Brâncovenilor” al localității, însă în clădirea care va fi foarte spațioasă vor putea servi o masă caldă și elevii de la Școla Gimnazială „Voievod Brâncoveanu”.

Acum două săptămâni deja au început lucrările la acest proiect.

„Continuăm să dezvoltăm Brâncoveni prin proiecte de utilitate publică pentru viitor. Acum două săptămâni demaram lucrările la proiectul de modernizare Cămin Cultural – Corp 2. Este vorba de un centru multifuncțional de activități, o clădire spațioasă destinată elevilor de la Școala Gimnazială «Voievod Brâncoveanu» pentru a servi masa caldă, dar și pentru găzduirea programului de repetiții al Ansamblului «Mugurașii Brâncovenilor». Este conceput cu o sală de lectură, vestiar, sală multifuncțională, cameră tehnică, toalete. Proiectul va fi dat în exploatare în cursul acestui an”, a declarat Ion Cheroiu.

Mai concret, primarul speră ca această investiție să fie finalizată până în toamna acestui an.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți