14.1 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Polițiștii olteni, cercetări într-un dosar penal după ce directoarea școlii din Recea ar fi agresat un elev

- Advertisement -

Incident neplăcut în dimineața zilei de marți, 2 aprilie 2024, la Școala Gimnazială din satul Recea al comunei Valea Mare. Părintele unui băiat de 12 ani, elev al unității de învățământ, este cel care a sunat la 112 și i-a anunțat pe polițiști despre faptul că acesta ar fi fost agresat fizic și verbal de către directoare.

Oamenii legii s-au deplasat la fața locului pentru a face cercetări și a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat, în cauză fiind deschis și dosar penal pentru comiterea infracțiunii de purtare abuzivă.

„La data de 2 aprilie, în jurul orei 10:50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, de către un bărbat, din comuna Valea Mare, județul Olt, cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 12 ani, ar fi fost agresat fizic și verbal de către directoarea unei unități de învățământ, din comuna Valea Mare, unde acesta este elev. La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală 8 Perieți, care au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Potrivit unor surse, tatăl ar fi spus că băiatul său a fost lovit cu capul de tablă de directoare, însă la cercetări oamenii legii au stabilit că aceasta doar l-ar fi tras de perciuni. Însă, părintele a chemat și un echipaj medical al Serviciului de Ambulanță Județean Olt care l-a dus pe copil la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina în vederea efectuării unor investigații medicale amănunțite.

Polițiștii continuă cercetările în cauză pentru stabilirea situație de fapt și dispunerea măsurilor legale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți