22.3 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Doi șoferi cu dosare penale după ce au comis infracțiuni rutiere pe șoselele din Olt. Unul nu avea permis auto, celălalt era băut

- Advertisement -

Polițiștii rutieri au constatat în seara zilei de joi, 4 aprilie, două infracțiuni rutiere comise de șoferi olteni pe drumurile publice care tranzitează județul. Unul dintre conducătorii auto nu avea permis, iar celălalt a fost depistat în stare de ebrietate la volanul unei mașini.

În jurul orei 19:10 a zilei de joi, polițiștii Biroului Rutier Slatina au oprit pentru control, pe Drumul Județean 546, în comuna Verguleasa, un tractor condus de un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din localitate.

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Tot joi, în jurul orei 22:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 7 Dăneasa au oprit pentru control, pe strada Berzei, din comuna Radomirești, un autoturism condus de un localnic de 46 de ani.

„Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,67 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească, în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei”, a spus reprezentantul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Polițiștii au întocmit pe numele bărbatului dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți