13.1 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Polițiștii olteni caută o adolescentă dispărută acum două zile de la o căsuță de tip familial din Caracal

- Advertisement -

Poliţiştii din Olt caută o adolescentă, în vârstă de 17 ani, care acum două zile a plecat voluntar de la Căsuțele de tip familial „Sfântul Nicolae”, din municipiul Caracal, și până în prezent nu s-a întors.

Cel care i-a alertat pe oamenii legii este un angajat al instituției aflată în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt.

„La data de 3 aprilie, în jurul orei 17:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal au fost sesizați cu privire la faptul că minora Ana Maria Dumitrache, în vârstă de 17 ani, a plecat voluntar de la CSRC ‘Sfântul Nicolae’, din municipiul Caracal, și nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime 1,50 metri, greutate aproximativ 40 de kilograme, păr castaniu, prins la spate, ochi căprui. La momentul plecării, aceasta purta o rochie scurtă de culoare negru, o geacă din blug de culoare negru, iar în picioare purta adidași de culoare alb”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Potrivit unor surse, nu ar fi pentru prima oară când fata dispare, aceasta fiind găsită dățile trecute fie pe raza municipiul Caracal, fie în zona orașului Corabia.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea adolescentei dispărute sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți