10.2 C
Slatina
sâmbătă,4 mai,2024

Ultimele Articole

Adolescentă de 14 ani din Cungrea, rănită într-un accident grav produs în localitatea vâlceană Drăgoești, în urma căruia au murit doi tineri

- Advertisement -

Grav accident de circulație în noaptea de sâmbătă spre duminică, 6 spre 7 aprilie 2024, în jurul orei 03:30, pe Drumul Județean 678, care tranzitează localitatea vâlceană Drăgoești. Doi tineri și-au pierdut viața în urma acestuia, rănită fiind și o adolescentă de 14 ani, din comuna olteană Cungrea.

Polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au fost sesizați, cu privire la producerea evenimentului rutier din localitate.

„Din primele verificări efectuate, a reieșit faptul că un tânăr de 22 de ani, din municipiul Drăgășani, în timp ce conducea un autoturism ar fi intrat în coliziune cu o mașină staționată în afara părții carosabile și cu un stâlp. În urma evenimentului rutier, din nefericire, a rezultat decesul conducătorului auto si a unui tânăr de 15 ani, din municipiul Drăgășani, precum și rănirea unei minore, de 14 ani, din localitatea Cungrea, județul Olt”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

La locul tragediei au acționat și pompieri din cadrul Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, de la Punctul de Lucru Dobroteasa.

Sursă foto și video: ISU Vâlcea

„Pompierii militari vâlceni au fost solicitați prin Serviciul de Urgență 112, în jurul orei 03:33, pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, de descarcerare și prim ajutor la un accident rutier produs pe raza localității Drăgoesti. S-au deplasat de urgență la locul evenimentului forțe din cadrul Punctului de Lucru Dobroteasa – ISU Olt și Detașamentelor de Pompieri Râmnicu Vâlcea și Drăgășani, cu două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și trei ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean Vâlcea. Echipajele operative sosite la locul intervenției au constatat că în accidentul rutier au fost implicate două autoturisme și trei ocupanți, iar într-unul se aflau două victime încarcerate, inconștiente. În urma coliziunii un autoturism a lovit un stâlp electric, firele de la stâlp aflându-se pe carosabil. S-a procedat de urgență la extragerea victimelor încarcerate care au fost predate, inconștiente, echipajelor medicale. Din nefericire, echipajele SAJ au declarat decesul celor două persoane. A treia persoană implicată în evenimentul rutier a fost transportată la Unitatea Primiri Urgențe Vâlcea de către echipajul SAJ, cu traumatism la coloana cervicală. Pompierii militari vâlceni au asigurat și măsuri de prevenire și stingere a incendiilor”, au precizat reprezentanții ISU Vâlcea.

Cercetările sunt continuate de polițiștii vâlceni, în cadrul unui dosar penal întocmit sub supravegherea unui procuror, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți