13.1 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Un bărbat de 89 de ani, din Grădinari, căutat de polițiști după ce a fost dat dispărut de fiul său

- Advertisement -

Polițiștii din Olt caută un bărbat, în vârstă de 89 de ani, din comuna olteană Grădinari, care a plecat de acasă de sâmbătă și până în prezent nu s-a întors.

Fiul bătrânului a fost cel care i-a alertat pe oamenii legii cu privire la dispariția acestuia.

„La data de 7 aprilie, în jurul orei 18:00, polițiștii Secție de Poliție Rurală 6 Găneasa au fost sesizați de un bărbat, din comuna Grădinari, cu privire la faptul că tatăl său Marin Popa, în vârstă de 89 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul său, în cursul zilei de sâmbătă, 6 aprilie, și nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime 1,65 metri, greutate 55 de kilograme, ochi căprui, păr grizonat, față ovală, iar ca semn particular bărbatul nu are membrul superior stâng (mâna stângă n.r.). La momentul plecării, acesta purta un sacou de culoare închisă”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Potrivit unor surse locale, bătrânul suferă de Alzheimer și nu este pentru prima oară când dispare de acasă, însă până acuma membrii familiei lui au reușit să-l găsească mereu. Cum de această dată nu au mai dat de el, a fost anunță Poliția.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea bărbatului dispărut din Grădinari sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți