11.2 C
Slatina
luni,6 mai,2024

Ultimele Articole

Adolescenta de 14 ani, din Seaca, disparută de duminică, găsită în Slatina

- Advertisement -

UPDATE: Copila de 14 ani a fost găsită pe raza municipiului Slatina în cursul dimineții zilei de luni, 8 aprilie, au transmis oamenii legii.

„Minora a fost identificată în municipiul Slatina. Pe perioada cât a lipsit de la domiciliu, acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni”, a spus reprezentantul Poliției Olt.

Articolul inițial: Polițiștii din Olt caută o minoră, în vârstă de 14 ani, din comuna olteană Seaca, care în cursul zilei de duminică, ar fi plecat de acasă și până acum nu s-a întors.

Mama acesteia este cea care i-a alertat pe oamenii legii chiar în noaptea de duminică spre luni cu privire la dispariție.

„La data de 8 aprilie, în jurul orei 00:20, polițiștii Secției de Poliție Rurală 7 Dăneasa au fost sesizați, prin apelul de urgență 112, de o femeie de 42 de ani cu privire la faptul că fiica sa, Roxana Ana Maria Patan, în data de 7 aprilie, ar fi plecat voluntar de la domiciliul său și nu a mai revenit. Semnalmente: înălțime 1,50 metri, ochi căprui, față ovală, păr șaten, lung, fără semne particulare. La momentul plecării, minora purta o bluză albă și blugi negri cu tăieturi în zona genunchilor și a coapselor”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Potrivit unor surse nu ar fi pentru prima dată când copila ar pleca de acasă și familia sa o caută.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea adolescentei dispărute sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți