10.2 C
Slatina
sâmbătă,4 mai,2024

Ultimele Articole

Primăria anunță că s-a dat start înscrierilor pentru competiția sportivă de alergare „Slatina City Run”

- Advertisement -

Primăria urbei de pe malul stâng al râului Olt anunță că de luni, 8 aprilie 2024, au început înscrierile la concursul „Slatina City Run”. Este a cincia ediție deja a competiției sportive, iar concurenții au la dispoziție aproape o lună și jumătate pentru a se înscrie la evenimentul care se va desfășura în data de 19 mai 2024.

Anul acesta, potrivit organizatorilor, concursul vine cu unele schimbări, proba de cros fiind de doar șase kilometri, iar cealaltă probă se desfășoară pe un traseu de 18 kilometri, aceste modificări survenind după ce la edițiile anterioare mulți concurenți veniți din alte județe s-au încurcat pe traseu, care în anul 2024 și acesta este schimbat.

Înscrierile au loc online până aproape de ziua când are loc competiția „Slatina City Run”, iar participarea este gratuită.

„Anunțăm o nouă ediție a evenimentului sportiv ‘Slatina City Run’, unde iubitorii de mișcare sunt așteptați să ia startul plini de adrenalină, emoție, curiozitate, dar și cu o imensă bucurie pentru probele concursului de alergat. Aleargă și descoperă municipiul Slatina într-o atmosferă plăcută fie la cros 6 kilometri, fie îți pui la încercare abilitățile de alergător la cursa de 18 kilometri, noi te așteptăm cu plăcere indiferent de proba la care vrei să participi. Cum ziua cursei se apropie cu pași repezi, este timpul să te înscrii online accesând următorul link: https://racetime.ro/events/102/register, participarea fiind gratuită (fără taxă). Vă invităm să consultați regulamentul concursului ‘Slatina City Run’ din data de 19 mai, accesând următorul link:
http://www.primariaslatina.ro/images/regulamente/Slatina_City_Run_2024.pdf. Traseul competiției îl puteți consulta aici:
http://www.primariaslatina.ro/images/evenimente/traseu.pdf. Ne vedem la linia de start! Hai și tu!”, au anunțat reprezentanții Primăriei Slatina.

Numărul locurilor este limitat la 250 participanți pentru proba de cros de 6 kilometri și 100 de participanți pentru cursa de 18 kilometri. În momentul în care se atinge această limită, înscrierile vor fi închise, mai spun reprezentanții administrației publice locale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți