14.2 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Complex de 14 locuințe sociale, construit în satul Buta din Crâmpoia

- Advertisement -

Pe lângă construirea celor patru locuințe de serviciu printr-un proiect derulat cu fonduri accesate din Planul Național de Redresare și Reziliență, în satul Buta al comunei Crâmpoia, și nu numai, au loc și alte investiții majore. Printre acestea se numără și construirea unui complex de 14 locuințe sociale în localitatea Buta, potrivit unei postări publicată luni, 8 aprilie, pe pagina oficială de Facebook a Primăriei.

Iar în cartierul de pe strada Viitorului se vor amenaja un teren de minifotbal, un loc de joacă, dar și un parc destinat tuturor persoanelor.

„Investițiile în satul Buta continuă, astfel că un complex cu locuințe sociale, în număr de 14, va fi construit în perioada imediat următoare. Totodată, în cartierul de pe strada Viitorului se vor amenaja un teren de minifotbal, un loc de joacă, dar și un parc cu destinație pentru toate persoanele, indiferent de vârstă”, precizează autoritățile locale.

Iar prin amenajarea și în satul Crâmpoia a unui parc lângă terenul de minifotbal și locul de joacă, copiii, dar și părinții și bunicii acestora, se vor bucura de un un spațiu verde special amenajat pentru a se bucura de natură, dar și pentru a-i supraveghea pe cei mici.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți