12.3 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Primarul Emil Moț, întâlnire și cu slătinenii din zona Școlii Gimnaziale 3

- Advertisement -

Emil Moț, primar al municicipiului Slatina, își continuă periplul său prin cartierele urbei. Iar în seara zilei de marți, 9 aprilie 2024, a ținut să discute cu cetățenii care locuiesc în zona Școlii Gimnaziale Nr. 3.

Și de această dată edilul a avut alături persoane importante din echipa sa de la Primăria Slatina, dar și colegi din Partidul Social Democrat.

Printre ei s-au numărat Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt, Alexandru Berechet, viceprimar al municipiului Slatina, Cosmin Floreanu, subprefect al județului, Bogdan Apostoliceanu, directorul Poliției Locale Slatina, Emil Popa, directorul Loctrans, Dragoș Iancu, directorul de la Dezvoltare Urbană Slatina, Claudiu Dascălu de la Direcția de Administrare a Străzilor și Iluminat Public, dar și senatorul PSD de Olt Liviu Voiculescu.

Aceștia, împreună cu localnicii, au dezbătut unele inițiative și proiecte care vor duce la înfrumusețarea zonei din apropierea unității de învățământ.

„Împreună cu președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu și reprezentanții direcțiilor din cadrul Primăriei municipiului Slatina, am avut ocazia să dezbatem diverse inițiative și proiecte cu locuitorii din zona Școlii Gimnaziale Nr. 3. Principalele noastre obiective vizează îmbunătățirea calității vieții în Slatina și o colaborare eficientă cu întreaga populație din municipiul nostru”, a declarat primarul Emil Moț.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți