12.3 C
Slatina
duminică,26 mai,2024

Ultimele Articole

Argeş: Şapte persoane reţinute în urma percheziţiilor într-un dosar de înşelăciuni în domeniul asigurărilor

- Advertisement -

Șapte persoane au fost reţinute în urma percheziţiilor efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş, într-un dosar privind înşelăciuni în domeniul asigurărilor.

„În urma administrării probatoriului, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, faţă de şapte persoane, cu vârste între 33 şi 43 de ani, din judeţele Dâmboviţa, Argeş şi Olt”, se precizează într-un comunicat transmis miercuri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Suspecţii reţinuţi vor fi prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propuneri de luare a unor măsuri preventive.

Poliţiştii au efectuat, marţi, 15 percheziţii în judeţele Argeş şi Dâmboviţa, într-un dosar privind înşelăciuni în domeniul asigurărilor.

„Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 2023 – 2024, opt persoane ar fi solicitat şi primit bani de la societăţile de asigurare-reasigurare, în vederea efectuării reparaţiilor unor autovehicule, distruse în mod intenţionat, în cadrul unor accidente de circulaţie regizate, prezentate ca fiind accidente de circulaţie reale”, a transmis IPJ Argeş într-un comunicat de presă.

Conform sursei citate, în această fază a cercetărilor, prejudiciul în dauna mai multor societăţi de asigurări a fost stabilit la aproximativ 80.000 de euro.

Sursa: Agerpres.ro

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți