14.2 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Candidații Dreapta Unită la Primăria Slatina și Consiliul Județean Olt, lansați oficial în prezența liderilor formațiunilor care fac parte din alianță

- Advertisement -

Lansare oficială joi a candidaților Alianței Dreapta Unită pentru alegerile locale din data de 9 iunie 2024, la nivelul mai multor localități din județ, la restaurantul situat pe terasa fostului Magazin Oltul din municipiul Slatina. La eveniment au participat președinți ai partidelor componente, dar şi câțiva candidaţi la alegerile europarlamentare.

Îi enumerăm aici pe Cătălin Drulă, președintele USR, Ludovic Orban, președintele Forța Dreptei, şi mai mulți candidați pentru alegerile europarlamentare – Dan Barna, Vlad Voiculescu, Eugen Tomac, Violeta Alexandru, Corina Atanasiu şi Cristina Prună, dar și Fănel Bădici, preşedintele USR Olt.

Iar candidați ai Alianței Dreapta Unită la funcția de primar al municipiului Slatina, respectiv președinte al Consiliului Județean Olt, sunt Elena Iotu și Emanuel Marian Doagă.

„(…) De ce m-am înscris eu în cursa pentru Primăria Slatina? Pentru că vreau ca peste ani despre Slatina să se vorbească frumos. Cred că am un proiect bun pentru oraș, realizabil, pe care o să încep să-l implementez cu echipa de consilieri pe care o propun. Am luat la pas cartierele Slatinei, după cum știți cu toții, am notat, deci cunosc problemele reale ale acestor slătineni și, totodată, am pus pe hârtie propunerile lor. Într-o zi, cineva mi-a spus: ‘Cum credeți, doamnă, că puteți să bateți contracandidații dumneavoastră de la PSD și PNL?’. Iar eu i-am răspuns: ‘Cu ajutorul dumneavoastră, cu încrederea și votul dumneavoastră și cu încrederea și votul slătinenilor. Cu speranță, împreună putem reporni motoarele acestui oraș. Vă mulțumesc încă o dată pentru susținerea pe care mi-o acordați și vă garantez că o să fac tot ce-mi stă în putință să câștigăm Primăria Slatina”, a declarat Elena Iotu (FOTO principală), candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Slatina.

Iar candidatul la președinția Consiliului Județean Olt, Emanuel Doagă, a spus că „(…) cetățenii Slatinei și ai județului Olt merită reprezentanți în consiliile locale care să lucreze în interesul lor, al cetățenilor, și nu împotriva și în disprețul lor”.

„Slatina este și va rămâne o prioritate pentru mine și promit că vom lucra în continuare la proiectele pentru Slatina și voi continua activitățile mele pentru slătineni. Am speranța că această nouă formulă, Alianța Dreapta Unită, va reuși să asigure rezultatele pe care ni le dorim cu toții, atât la nivel național, cât și al nivel local. Din partea echipei Forța Dreptei Olt vă asigur că vom continua să susținem obiectivele comune, asumate de alianță și vom face tot ce ne stă în putință pentru a asigura coeziunea între reprezentanții partidelor membre, acționând ca o echipă bine sudată și structurată. (…) Știu că este foarte greu, în condițiile în care din 112 primării, la ora actuală, PSD are, dacă nu mă înșel, cei mai mulți primari. Au 108 parcă, trei sau patru au mai rămas la PNL și vreau să-l felicit pe domnul primar de la Bărăști care a plecat din PNL și s-a alăturat echipei Forța Dreptei”, a declarat Doagă.

Pe scurt, Fănel Bădici, președintele USR Olt, a prezentat o parte dintre candidații alianței pentru alegerile locale.

„Vreau să vă spun despre candidații alianței locale, despre Emanuel Doagă, care este colegul nostru de alianță și un om care în mod sigur va face un scor extraordinar, un om cu foarte bună energie. Dacă vorbim de energie, Elena Iotu cred că este etalonul. Eu cred că devotamentul și energia, și mai ales integritatea ei, pentru că Elena este un om care, așa cum a zis și Dan Barna, a rezistat la foarte multe presiuni pentru a depune această candidatură. Mai departe avem colegi de la Caracal, pe Emil Rece, este aici, îl văd acolo undeva, care împotriva a tot ce se întâmplă acolo a decis să-și susțină o candidatură puternică și să vină în fața voastră. Gigi Gălan la Corabia, din nou, foarte multe presiuni și acolo, merge mai departe. Doamna Mariana Petcu, la Drăgănești Olt și Mihaela Nicolaescu, chiar vreau să o menționez pe colega mea, de la Gârcov, Gabi Stănică la Vădăstrița… Sunt oameni care vor să construiască și mai sunt, bineînțeles, Titus Smedescu, Rotunjanu Marian, Ionuț Bobea și foarte mulți alți colegi, oameni care vor să construiască în localitățile lor, oameni care stau în picioare și oameni are trebuie să fie o alternativă reală la PSD și PNL care în ziua de astăzi conduc județul Olt și (…) alianța asta, a Coaliției de guvernare, este ceva care dăunează foarte mult oltenilor și asta probabil știți și dumneavoastră. Chiar dacă este destul de confuză treaba, că cumva la București sunt împreună și aici pare că nu sunt, e ceva doar temporar, după ce trec alegerile vor merge pe aceeași direcție și din nou noi vom fi cei care pierd destul timp. Tocmai de asta vă spun că trebuie ca oltenii să meargă către alternativa reală, către Alianța Dreapta Unită, către USR, către Forța Dreptei și către PMP”, a declarat Bădici în fața celor prezenți la lansarea candidaților alianței.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți