14.1 C
Slatina
marți,30 aprilie,2024

Ultimele Articole

Hora satului de Paște pe stadionul din Dobrun cu un spectacol extraordinar oferit de artiștii Ansamblului Profesionist „Doina Gorjului”

- Advertisement -

De Paște, Primăria, Consiliul Local Dobrun și Ansamblul Folcloric „Dobruneanca”, în parteneriat cu Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului”, organizează chiar în prima zi a sfintei sărbători, 5 mai 2024, pe Stadionul de fotbal „Ștefan Bibianu” din satul Dobrun al localității, cu începere de la ora 17:00, evenimentul „Hora satului la mare sărbătoare”.

Va fi un spectacol cultural artistic cu momente coregrafice oferite de membrii ansamblului din localitate, instructori fiind Gheorghe Mitran și Mihai Alexie, iar director Costin Barcan, dar și cu recitaluri susținute de îndrăgiți interpreți de muzică populară de la Ansamblul „Doina Gorjului”.

Pe scena special amenajată pe stadion vor urca rând pe rând, pentru a cânta în fața publicului, care se așteaptă a fi unul numeros, artiști precum Olguța Berbec, Victorița Lăcătușu, Claudia Torop, Ileana Lăceanu, Ion Drăgan, Delia Barbu, Nicoleta Lătărețu, Anca Toncea și MArga Dîrnea, conducerea muzicală fiind asigurată de Marcel Parnică.

Cu momente muzicale vor fi și Alexia Rotaru, Andreea Iacob, Daria Moanță, soliste vocale colaboratoare ale Ansamblului „Dobruneanca”.

Și cum va fi o mare petrecere câmpenească din peisaj nu vor lipsi nici micul parc de distracții amenajat special pentru copii, alte spații de distracții pentru tineri, chiar adulți, sau grătarele cu mici, berea rece și alte băuturi răcoritoare, precum și tarabele cu diverse chilipiruri.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți