17.3 C
Slatina
marți,30 aprilie,2024

Ultimele Articole

Primarul Emil Moț a prezentat modul în care Slatina a devenit un model de succes în implementarea sistemelor moderne de gestionare a deșeurilor, în cadrul unei expoziții de profil organizată în Capitală

- Advertisement -

Desfășurată zilele acestea în municipiul București, Green Energy Expo – Romenvirotec ce are loc la Romexpo s-a bucurat joi, 11 aprilie, și de prezența lui Emil Moț, primarul al municipiului Slatina. Iar edilul, în cadrul acestei expoziții, a ținut să vorbească în fața publicului despre modul în care localitatea pe care o păstorește de opt ani a devenit un model de succes în implementarea sistemelor moderne de gestionare a deșeurilor.

Totul în contextul în care Slatina este primul oraș din țară care a adoptat un sistem automatizat încă de acum 17 ani.

„Astăzi (joi, 11 aprilie n.r.) am participat la Green Energy Expo – Romenvirotec, unde am prezentat cu mândrie modul în care Slatina a devenit un model de succes în implementarea sistemelor moderne de gestionare a deșeurilor. Slatina este primul oraș din România care a adoptat un sistem automatizat încă de acum 17 ani, fiind hotărâți să rămânem în fruntea inovației”, a declarat primarul.

Iar Slatina, potrivit lui Emil Moț, va fi și primul oraș din România care va implementa sistemul selectiv de colectare a gunoiului – menajer, plastic, hârtie, sticlă și biodegradabil – și un sistem de gestionare a deșeurilor underground, bazat pe principiul „plătești cât arunci”, cu cititoare inteligente.

„Cu aceste inițiative, municipiul nostru va rămâne un oraș modern, prosper și ecologic, asigurând o calitate ridicată a vieții pentru toți locuitorii săi!”, a subliniat edilul Slatinei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți