14.1 C
Slatina
marți,30 aprilie,2024

Ultimele Articole

Ștefan Nicolae, noul prefect al județului Olt

- Advertisement -

În ședința Guvernului României de joi, 11 aprilie 2024, au fost supuse și adoptate două acte normative legate de județul Olt. Dacă o hotărâre de guvern a avut legătură cu eliberarea lui Mario De Mezzo din funcția de prefect al județului, după ce acesta a fost nevoit să-și dea demisia având în vedere că va candida pentru ocuparea funcției de primar al municipiului Slatina, la alegerile locale din data de 9 iunie, cealaltă hotărâre de guvern a privit numirea lui Ștefan Nicolae în funcția de reprezentant al Guvernului în teritoriu.

Acum președinte al organizației municipale Slatina a Partidului Național Liberal, De Mezzo a ocupat funcția de prefect al județului Olt din luna august a anului 2023, liberalul fiind numit pe post din funcția vicepreşedinte al PNL Sector 5 București pe care o ocupa la acea vreme.

Opt luni a ocupat funcția de prefect Mario De Mezzo, el ținând să mulțumească tuturor celor cu care a colaborat în această perioadă.
„Sunt un om norocos, de obicei prefecții știu când sunt numiți, dar nu știu și când sunt demiși. În ședința de astăzi, 11 aprilie, Guvernul României va lua act de demisia mea din funcția de prefect al județului Olt și va numi următorul prefect. Am fost în slujba oamenilor din municipiul Slatina și județul Olt în fiecare minut din cele 8 luni în in care am ocupat aceasta poziție, cu demnitate și onoare. Numărul meu de telefon a fost disponibil oricui a avut nevoie, am răspuns la telefon la orice oră din zi și din noapte. Am fost prefectul oamenilor și sunt mândru de acest lucru. Le mulțumesc tuturor colegilor mei pentru întreaga activitate derulată împreună, pentru implicarea și devotamentul cu care își fac meseria în fiecare zi. De asemenea, le mulțumesc colegilor din instituțiile deconcentrate, din structurile MAI și din toate instituțiile publice sau private cu care am interacționat în aceste 8 luni, în diverse proiecte, ședințe de lucru, vizite și întâlniri. Nu în ultimul rând, le mulțumesc tuturor celor care au recâștigat încrederea în Instituția Prefectului și au apelat la mine și la colegii mei pentru probleme de toate felurile. Instituția Prefectului trebuie să rămână în slujba oamenilor, să fie deschisă și receptivă la problemele lor. Îi doresc succes noului prefect al județului Olt și le mulțumesc din nou tuturor celor care mi-au fost alături în această provocare profesională unică!”, a scris liberalul pe pagina oficială de Facebook a Prefecturii Olt.
Noul prefect este tot membru al organizației Olt a PNL, iar propunerea inițială a organizației pe care o conduce deputatul PNL Gigel Știrbu a fost Cătălin Nedelcu, secretar general al filialei județene, dar se pare că nu a trecut de unele verificări care sunt efectuate în cazul unor astfel de numiri atât de importante.

De profesie medic veterinar, Ştefan Nicolae a fost subprefect și prefect de Olt în perioada septembrie 2007 – februarie 2009, dar și director adjunct al Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranța Alimentelor Olt.

Sursă foto: Ștefan Nicolae – Facebook

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți