15.2 C
Slatina
marți,30 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bălșean arestat pentru deținerea și vânzarea de cocaină unor consumatori din județ. Vindea o doză cu 500 de lei

- Advertisement -

Polițiștii Serviciului de Combaterea Criminalității Organizate Olt, împreună cu procurorii Biroului Teritorial Olt al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, au documentat activitatea infracțională a unei persoane cercetate pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc. Este vorba despre un bărbat originar din orașul Balș care a deținut și vândut cocaină unor consumatori din judet, valoarea unei doze fiind de 500 de lei.

Pentru a fi prins bălșeanul, anchetatorii au efectuat descinderi în cauză.

„În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că, în perioada februarie – aprilie 2024, acesta ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, diferite cantități de cocaină – drog de mare risc – către consumatori din județul Olt, cu prețul de 500 lei pentru o doză. În urma perchizițiilor domiciliare, au fost descoperite și ridicate o cantitate de substanță pulverulentă, precum și alte mijloace de probă”, a declarat subinspector Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Procurorii DIICOT Olt au dispus joi, 11 aprilie, reținerea bărbatului din orașul de pe Olteț pentru 24 de ore, iar vineri, 12 aprilie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Olt a dispus arestarea preventivă a sa pe o perioadă de 30 de zile.

La descinderi, anchetatorii au beneficiat de sprijinul mascaților de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Olt și jandarmilor de la Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt, iar suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți