15.2 C
Slatina
luni,6 mai,2024

Ultimele Articole

Emanuel Oproiu, candidatul PNL Olt la șefia CJ: „Eu, împreună cu familia mea, ne dorim un viitor mai bun pentru copiii noștri și pentru întreaga comunitate”

- Advertisement -

Este cetățean al Oltului și a ales să prezinte interesele locuitorilor județului la nivelul Consiliului Județean. De aceea a decis să candideze, la alegerile locale din data de 9 iunie 2024, pentru a ocupa funcția de președinte al CJ Olt. Vorbim de nimeni altul decât Emanuel Oproiu din organizația județeană a Partidului Național Liberal, director general al Agenției Naționale pentru Locuințe și fost subprefect de Olt.

Iar motivul pentru care a ales să candideze la șefia celei mai mari instituții administrative din județ este acela că vrea un viitor mai bun pentru copiii locuitorilor din județ, dar și pentru tot ceea ce înseamnă comunitatea din Olt.

„Ca cetățean al județului Olt, am luat hotărârea să candidez pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Eu, împreună cu familia mea, ne dorim un viitor mai bun pentru copiii noștri și pentru întreaga comunitate. Vreau să contribui la transformarea județului nostru, eliminându-l din lista celor mai slab dezvoltate regiuni. Candidatura mea este susținută de Partidul Național Liberal și invit pe toți cei interesați să se alăture eforturilor noastre pentru o schimbare semnificativă în județul Olt. Împreună, putem face diferența! Vă invit pe fiecare dintre voi să vă alăturați mie în această călătorie, pentru un viitor mai bun al județul Olt. Cu pasiune și determinare vom realiza schimbările de care avem atâta nevoie! Haideți să construim împreună un Olt mai puternic și mai prosper pentru generațiile viitoare!”, a declarat liberalul Emanuel Oproiu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți