16.2 C
Slatina
marți,30 aprilie,2024

Ultimele Articole

Peste 4.000 de slătineni beneficiază de tichetele sociale de Paște. Acestea pot fi folosite în 101 magazine

- Advertisement -

Primăria municipiului Slatina anunță că de vineri, 12 aprilie 2024, a fost demarată acțiunea de distribuire a tichetelor sociale de Paște, operațiune derulată prin intermediul Poștei Române. Sunt peste 4.000 de beneficiari ai acestora, cele zece tichete, cu o valoare totală de 150 de lei, putând fi folosite în nu mai puțin de 101 magazine.

„Din numărul total de 4.136 cereri depuse inițial de către persoanele vizate, respectiv persoane cu handicap grav/accentuat/mediu; pensionari și beneficiari de indemnizații prevăzute de legi speciale cu un venit lunar net de maximum 1.400 lei; persoane fără adăpost al cărui venit net mediu lunar pe persoană este sub nivelul net al salariului minim brut pe țară garantat în plată; persoane beneficiare de venit minim de incluziune cu vârstă peste 65 ani, împliniți la data solicitării,
vor primi propriu-zis tichetele sociale menționate un număr de 4.088 persoane. ️Acțiunea de depunere a cererilor pentru tichetele sociale s-a derulat în perioada 19 februarie – 15 martie, persoanele din grupul țintă având posibilitatea de a folosi în acest sens fie unul dintre cele nouă puncte amenajate pe raza întregului oraș, fie electronic la adresa office@das-slatina.ro”, au transmis reprezentanții Primăriei Slatina.

Tichetele sociale, în valoare cumulată de 150 lei/beneficiar, respectiv zece tichete în cuantum de 15 lei fiecare, vor putea fi utilizate pentru achiziționarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

️Beneficiarii vor putea valorifica tichetele sociale în 101 unități comerciale din Slatina, iar ️lista completă a acestora se va găsi în fiecare plic cu tichete sociale ce va fi distribuit beneficiarilor.

️Totodată, aceeași listă poate fi consultată online și pe site-ul Primăriei municipiului Slatina – www.primariaslatina.ro, rubrica „Informații de interes public”.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți