11.2 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Un tânăr de 23 de ani, din Vișina Nouă, a murit după ce a intrat într-un pom de pe marginea drumului, la Deveselu

- Advertisement -

Grav accident de circulație în seara zilei de joi, 11 aprilie 2024, în jurul orei 19:35, pe Drumul Național 54, în afara comunei Deveselu. Un tânăr de doar 23 de ani, din comuna Vișina Nouă, și-a pierdut viața după ce a intrat cu autoturismul pe care îl conducea într-un pom de la marginea părții carosabile, apoi a ajuns pe câmp.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la producerea evenimentului rutier, iar la fața locului, pentru a efectua cercetări, s-au deplasat polițiștii Serviciului Rutier Olt.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din comuna Vișina Nouă, județul Olt, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat în coliziune cu un pom. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto a decedat, iar trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina în vederea efectuării necropsiei”, a declarat subinspector Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Potrivit unor surse, se pare că șoferul din Vișina Nouă avea viteză excesivă în momentul producerii accidentului și a pierdut controlul direcției de deplasare, părăsind drumul și intrând în pom.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs tragedia, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Sursă foto: Martor

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți