14.1 C
Slatina
marți,30 aprilie,2024

Ultimele Articole

Deputatul PSD de Olt Adrian Chesnoiu, susținător al lui Ion Doldurea, primarul Caracalului: „Continui să fiu alături de un adevărat fiu al orașului”

- Advertisement -

Născut în comuna olteană Coteana, Adrian Chesnoiu, deputat PSD de Olt și fost ministru al Agriculturii, a devenit un om al Caracalului după ce a fost viceprimar al acestui municipiu, iar mai apoi a ținut să rămână alături de echipa condusă de Ion Doldurea, primarul urbei, pentru a duce mai departe proiectele demarate de-a lungul ultimilor ani.

Și cum alegerile locale se apropie cu pași repezi, acestea fiind programate în data de 9 iunie 2024, iar Doldurea candidează din partea PSD pentru un nou mandat, parlamentarul social democrat îl susține pe acesta.

„Continui să fiu alături de un adevărat fiu al orașului”, este mesajul clar transmis sâmbătă de Adrian Chesnoiu pe pagina sa oficială de Facebook.

„În mai puțin de două luni ne reîntoarcem la urna de vot ca să decidem ce vrem pentru comunitatea noastră din Caracal. Ultimii trei ani sunt demonstrația clară a faptului că și în orașul nostru se poate ca proiectele să prindă viață, vocea cetățeanului să se facă auzită, iar nevoile comunității să fie în prim planul acțiunilor administrației publice: primar și echipa sa de consilieri locali. Schimbarea pe care noi toți, prin vot, am adus-o în Caracal prin alegerea lui Ion Doldurea ca primar este dovada clară că omul sfințește locul. Energia, perseverența, experiența și nu în ultimul rând dragostea pentru acest oraș în care și-a petrecut întreaga viață, dar și pentru oamenii săi, au făcut posibile realizarea unor obiective de modernizare și dezvoltare a urbei noastre pe care le-am așteptat trei decenii. În trei ani de mandat, Ion Doldurea a adus în prim plan cetățeanul și nevoile sale, a transpus în proiecte soluții la așteptările lui, generând un model de administrare a treburilor orașului în parteneriat real cu comunitatea. Am văzut cu toții un primar care își începe ziua la 07:00 în Primărie, alături de echipa sa și își încheie ziua alături de cetățeni, în oraș, în puncte unde se desfășoară lucrări pentru îmbunătățirea condițiilor de viață ale cetățenilor și pentru schimbarea orașului în bine. Zilnic ne întâlnim cu el pe șantiere, în cartiere, în piață, în spital și în școli, acolo unde în ultimii trei ani s-au demarat lucrări de modernizare și dezvoltare a infrastructurii urbane, medicale și educaționale fără precedent în orașul nostru. Faptele vorbesc! În Caracalul ultimilor trei ani, de când Ion Doldurea și-a asumat candidatura la Primăria Caracal, s-au schimbat în bine multe lucruri. Susțin omul Ion Doldurea, susțin primarul Ion Doldurea și continui să fiu alături de un adevărat fiu al orașului care mi-a dovedit că are soluții și știe să transforme vorbele în fapte!”, a declarat deputatul PSD de Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți