17.3 C
Slatina
marți,30 aprilie,2024

Ultimele Articole

Acțiune de împădurire de amploare a tinerilor social democrați, în comuna Dobrosloveni

- Advertisement -

Adevărată muncă de echipă sâmbătă a tinerilor social democrați olteni, în comuna Dobrosloveni. Zeci de membri ai TSD Olt, în fruntea cărora s-a aflat chiar președintele Alexandru Berechet, viceprimar al municipiului Slatina, au plantat sâmbătă, 14 aprilie, în zona localității oltene, peste 700 puieți de diverse specii.

Alături au fost, bineînțeles, și membri ai TSD Dobrosloveni, iar acțiunea de împădurire a beneficiat și de sprijinul lui Gheorghe Tudorașcu, primar al comunei oltene.

„Echipa TSD Olt a avut privilegiul să participe alături de colegii din cadrul TSD Dobrosloveni la o acțiune de împădurire de amploare. Prin eforturile noastre combinate, am reușit să plantăm peste 700 de puieți, contribuind astfel la creșterea și protejarea patrimoniului natural al comunității noastre. Această inițiativă reflectă nu doar angajamentul nostru pentru conservarea mediului înconjurător, ci și determinarea noastră de a fi lideri în promovarea sustenabilității și responsabilității sociale”, a declarat Alexandru Berechet, președintele TSD Olt.

Șeful tinerilor social democrați a ținut să spună și că este mândru de faptul că tinerii se implică în astfel de proiecte care duc la protejarea mediului înconjurător.

„Ne mândrim că tinerii noștri sunt implicați activ în aceste proiecte, ducând la îndeplinire viziunea noastră comună pentru un viitor mai verde și mai sănătos. Prin implicarea noastră constantă în protejarea mediului și în dezvoltarea comunității, ne dedicăm să construim un viitor mai durabil și mai prosper pentru generațiile viitoare”, a subliniat viceprimarul Slatinei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți