17.3 C
Slatina
marți,30 aprilie,2024

Ultimele Articole

Marius Oprescu, președintele PSD Olt, despre candidaturile social democraților la alegerile locale: „Noi sperăm să venim cu oameni care răspund cât mai bine așteptărilor cetățenilor”

- Advertisement -

Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt, a făcut luni, 15 aprilie 2024, noi declarații referitoare la candidaturile social democraților la CJ, dar și la primăriile oltene pentru alegerile locale care vor avea loc în data de 9 iunie 2024. Iar mesajul șefului PSD Olt este unul clar: „Noi sperăm să venim cu oameni care răspund cât mai bine așteptărilor cetățenilor”.

Dacă la șefia Consiliului Județean Olt, din partea PSD, candidează tot Marius Oprescu pentru un nou mandat, despre lista cu propunerile pentru locurile de consilier județean acesta a spus că nu este definitivată.

„Când o s-o avem, o s-o facem publică. De mâine se pot depune candidaturile, dar avem timp până pe 29 aprilie, până atunci se va definitiva cu siguranță”, a spus Oprescu.

Jurnaliștii au ținut să-l întrebe pe președintele PSD Olt și care este obiectivul său cu lista de candidați și ce speră să obțină.

„Așa cum am spus-o de fiecare dată, fiecare organizație, fiecare partid, își dorește să obțină cât mai mult. Eu cred că, și în baza studiilor sociologice pe care Partidul Social Democrat l-a făcut, noi sperăm să venim cu oameni care răspund cât mai bine așteptărilor cetățenilor. Asta cred că e cel mai important, să vii cu oameni care răspund așteptărilor, oamenii să-i votezi, ulterior să faci ceea ce-ți propui, pentru că dacă nu faci, patru ani de zile trec foarte repede și ajungi din nou la votul cetățenilor și atunci s-ar putea ca ei să-ți dea un vot de blam. De-a lungul timpului am dovedit că suntem cumpătați în ceea ce promitem electoral și platformele noastre electorale sunt unele echilibrate. Tocmai de aceea, de fiecare dată, și primim votul oltenilor, și le mulțumim încă o dată pentru acest lucru. Așa cum spuneam, bineînțeles că ne-am propus să luăm cât mai mulți. Acum, n-aș putea să vă spun unde ajungem. Nu știu, vom vedea la momentul respectiv. În noaptea alegerilor, așa cum știți, stăm cu toții acolo, numărăm și vedem exact ce se întâmplă”, a subliniat Marius Oprescu.

Iar ca rezultat, politicianul a spus că la alegerile trecute PSD Olt a avut ca rezultat aproximativ 54%, procentul pe vot politic. 95 de primari social democrați au ieșit în Olt prin vot direct, iar acum Marius Oprescu speră să depășească aceste rezultate.

„Ca rezultat la alegerile trecute am avut aproximativ 54%, procentul pe vot politic. Se ia votul la Consiliul Județean și am avut 95 de primari luați prin vot direct. Noi (membrii echipei PSD Olt n.r.) sperăm să depășim, dar asta nu înseamnă că trebuie să se și întâmple. Vom vedea la momentul respectiv”, a adăugat președintele PSD Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți