16.2 C
Slatina
marți,30 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un autoturism a acroșat o motocicletă pe DJ 546, la Brebeni. O adolescentă de 16 ani a ajuns la spital

- Advertisement -

Accident de circulație în după-amiaza zilei de luni, 15 aprilie, în jurul orei 15:30, pe Drumul Județean 546, în comuna Brebeni. Un autoturism a acroșat o motocicletă, iar în urma coliziunii fata de 16 ani care era pe vehiculul cu două roți a fost rănită, a necesitat acordarea primului ajutor și a fost transportată la spital.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Brebeni s-au sesizat din oficiu cu privire la producerea evenimentului rutier, iar la fața locului, pentru cercetări și măsurători, s-au deplasat și polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 546, în comuna Brebeni, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de o tânără, în vârstă de 16 ani, din municipiul Slatina. În urma evenimentului rutier, tânăra a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cei doi conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a declarat subinspector Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Sursă foto: Captură video de pe Info Trafic Slatina – Grup Facebook

Potrivit unor surse, șoferul este cel care, într-o intersecție, nu ar fi acordat prioritate de trecere motocicletei, iar autoturismul pe care îl conducea a intrat astfel în coliziune cu vehiculul cu două roți.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursă foto principală: Martor

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți