17.3 C
Slatina
marți,30 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tânăr de 19 ani, din Vâlcele, cunoscut cu afecțiuni psihice, căutat de Poliție după ce un membru al familiei l-a dat dispărut

- Advertisement -

Poliţiştii din Olt caută un tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna olteană Vâlcele, care ar fi cunoscut cu probleme psihice și acum două zile, respectiv duminică, 14 aprilie 2024, a plecat de acasă și nu până în acest moment nu s-a întors.

Un membru al familiei i-a alertat pe oamenii legii cu privire la dispariția acestuia.

„La data de 16 aprilie, în jurul orei 14:30, polițiștii Secție de Poliție Rurală 4 Coteana au fost sesizați de un bărbat, din municipiul Slatina, județul Olt, cu privire la faptul că nepotul său, Marian Fieraru, în vârstă de 19 ani, a plecat voluntar de la domiciliul său, din comuna Vălcele, județul Olt, la data de 14 aprilie 2024, și nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime aproximativ 1,75 metri, greutate aproximativ 60 de kilograme, ochi căprui, păr șaten, tuns scurt”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

La momentul plecării, potrivit polițiștilor, tânărul era foarte sumar îmbrăcat, purtând pantaloni scurți de culoare închisă și papuci din cauciuc de culoare închisă, în partea superioară a corpului fiind dezbrăcat.

Potrivit unor surse, tânărul din Vâlcele ar fi cunoscut cu probleme psihice și nu ar fi prima dată când pleacă de acasă. Până acum a fost găsit de rude, însă și Poliția l-a căutat de câteva ori și l-a găsit, ultima oară în cursul anului trecut.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea tânărului dispărut sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți