16.2 C
Slatina
marți,30 aprilie,2024

Ultimele Articole

Primarul Iulian Preda de la Sâmburești cumpără costume populare noi pentru copiii ansamblului folcloric din localitate

- Advertisement -

Performanțele trebuie întotdeauna răsplătite. Iar Iulian Preda, primar al comunei Sâmburești, a ținut mereu să fie alături de copiii Ansamblului Folcloric „Plaiurile Sâmbureștilor” din localitate, care au reușit la concursurile folclorice naționale sau internaționale la care au participat să obțină premii importante. De aceea, acum investește din nou în acest ansamblu al cărui coordonator este, instructor coregraf fiind Alexandru Rizea.

Ce face mai exact? Cu ajutorul unei sponsorizări va cumpăra costume populare noi pentru copii, acestea fiind deja în lucru, însă cu o parte din bani se va construi o pardoseală din lemn la scena de spectacole din fața Primăriei, pentru a obține o acustică mai bună.

„Am obținut suma de 25.000 de lei ca sponsorizare pentru costume populare noi la ansamblul de dansuri populare ‘Plaiurile Sâmbureștiului’! Frumoasele costume sunt deja în lucru. Avem în vedere construirea unei pardoseli din lemn la scena de spectacole din fața Primăriei, pentru obținerea unei acustici deosebite, dar și pentru protejarea dansatorilor. Vom fi iarăși ce am fost și mai mult decât atât!”, a declarat edilul Iulian Preda.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți