19.1 C
Slatina
miercuri,1 mai,2024

Ultimele Articole

Cornel Borza, Olguța Berbec și Remus Novac și Matilda Pascal Cojocărița, printre artiștii invitați în recital la ediția de majorat a Festivalului „De dor, de primăvară” din Caracal

- Advertisement -

24, 25 și 26 aprilie 2024 sunt zilele în care, pe scena sălii de spectacole a Teatrului Național „Ștefan Iordache”, din municipiul Caracal, se va desfășura a Festivalului Concurs „De dor, de primăvară”, care a ajuns la ediția cu numărul XVIII.

Este ediția majoratului, iar printre cei care vor urca pe scenă în recital se numără artiști mari ai muzicii populare românești. Îi enumerăm aici pe Cornel Borza, Ceata lui Streață, Nicoleta Crisante, Olguța Berbec și Remus Novac, Tudor Furdui Iancu, Cătălin Pandurescu, Matilda Pascal Cojocărița, Maria Ghinea și violonista Katia Ivan, acompaniamentul muzical fiind asigurat de Orchestra Centrului Cultural Municipal „Radu Șerban” din Caracal al cărei dirijor este Daniel Voicu.

În organizarea Primăriei, Consiliului Local, Centrului „Radu Șerban” Caracal și Centrului Județean de Cultură și Artă Olt, spectacolul propriu-zis, dar și concertele susținute de îndrăgiții interpreți de muzică populară, sunt programate a începe, în fiecare dintre cele trei seri, de la ora 18:00.

Biletul pe zi este de 20 de lei, iar 50 de lei este al abonamentului.

„Veniți să vă delectați cu folclor autentic și să ascultați interpretări de excepție ale unor cunoscuți artiști români! Preț bilete – 20 de lei, un bilet pentru o zi, și 50 de lei abonamentul. Biletele pot fi achiziționate de la agenția Teatrului Național Caracal, programul agenției fiind de luni până vineri, între orele 10:00 – 12:00, respectiv între 16:00 – 18:00”, anunță organizatorii.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți