12.3 C
Slatina
duminică,26 mai,2024

Ultimele Articole

ISU Dolj reia acţiunile de căutare la blocul din Craiova unde s-a produs explozia

- Advertisement -

Echipajele de intervenţie reiau, joi dimineaţa, acţiunile de căutare-salvare la blocul din municipiul Craiova unde, cu o seară în urmă, s-a produs o explozie în urma căreia o femeie a decedat sub dărâmături, iar alte trei persoane au fost transportate la spital.

Până în prezent nu se cunoaşte dacă ar mai putea fi persoane sub dărâmături şi se fac verificări pentru indentificarea tuturor persoanelor care se presupune că locuiau acolo.

Explozia a avut loc miercuri seara la un bloc de locuinţe de tipul P+1 din municipiul Craiova – un cămin de nefamilişti din cartierul Brestei. În urma exploziei s-a prăbuşit o parte a etajului 1.

Cauza producerii exploziei urmează să fie stabilită.

Potrivit ISU Dolj, aproximativ 50 de persoane au fost evacuate din imobil, iar pentru optimizarea misiunii de răspuns la nivelul judeţului a fost activat, pentru câteva ore, Planul roşu de intervenţie, care presupune suplimentarea resurselor medicale la faţa locului.

Acţiunile de căutare-salvare au fost suspendate pe timpul nopţii, urmând a fi reluate în cursul dimineţii de joi, iar la locul evenimentului a rămas o autospecială de lucru cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului 1 Craiova pentru asigurarea măsurilor PSI, un echipaj IPJ şi un echipaj IJJ.

Sursa: AGERPRES.ro

FOTO: ISU Dolj

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți