22.3 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Liberalul Emanuel Oproiu, candidat la președinția Consiliului Județean Olt: „Voi fi întotdeauna deschis dialogului cu cetățenii”

- Advertisement -

Ionel Emanuel Oproiu, directorul general al Agenției Naționale pentru Locuințe, este candidatul organizației județene a Partidului Național Liberal la funcția de președinte al Consiliului Județean Olt, la alegerile locale din data de 9 iunie. Are 43 de ani, iar la origini este oltean, în prezent locuind într-o comună învecinată municipiului Slatina. În câteva cuvinte a ținut să se prezinte, dar și de ce a ales să candideze pentru acest post. Iar acesta a ținut să spună clar și concis că va fi întotdeuna deschis dialogului cu cetățenii județului Olt.

„Viața mea este binecuvântată cu o familie frumoasă, sunt căsătorit și am doi copii minunați. Consider că familia reprezintă temelia pe care se construiește fiecare individ, iar sprijinul ei este inestimabil. De asemenea, cred în Dumnezeu și în menirea fiecăruia pe acest pământ. Am o viziune solidă pentru viitorul județului Olt și cred că este timpul să aducem schimbarea, pe care o merităm! Haideți să credem, să muncim și să reușim, împreună!”, spune Emanuel Oproiu.

Iar să candideze a ales pentru că are în spate o experiență bogată pe plan profesional.

„De-a lungul anilor pe plan profesional am acumulat o experiență diversificată, atât în domeniul privat, cât și în cel public. Datorită experienței mele în ambele sectoare am dezvoltat abilități solide de comunicare, negociere și leadership. Onestitatea, corectitudinea, transparența, devotamentul pentru cetățeni sunt valorile care mă ghidează, în activitatea mea politică. Promit să fiu acolo în prima linie, să fac tot ce este necesar, pentru a face ca acest județ să prospere. Voi fi întotdeauna deschis dialogului cu cetățenii, îmi voi pune toată experiența managerială la dispoziția lor, pentru a găsi cele mai bune soluții la problemele cu care ne confruntăm. Mă preocupă viitorul nostru și cred că pot aduce o schimbare pozitivă, prin experiența mea”, a subliniat liberalul oltean candidat la președinția CJ Olt.

Pe scurt, Emanuel Oproiu a ales să prezinte și o parte din platforma sa program, care include mai multe domenii unde trebuie făcute investiții precum sănătate, dezvoltare și agricultură.

Sănătate

Modernizăm spitalele și policlinicile, aducem echipamente noi și atragem mai mulți medici pentru a oferi servicii medicale mai bune și mai accesibile. Vom crea un centru de radioterapie în cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina.

Dezvoltare

Reducem birocrația și facilităm accesul la finanțare pentru antreprenori, susținând astfel crearea de noi locuri de muncă și dezvoltarea afacerilor locale.
Modernizăm drumurile din județul Olt pentru a facilita transportul și a îmbunătăți conectivitatea cu alte zone.

Agricultură

Sprijinim fermierii locali cu subvenții și promovăm procesarea locală a produselor pentru a stimula economia agricolă.

Turism

Investim în promovare atracțiilor locale din județul Olt și dezvoltăm infrastructura de cazare pentru a atrage mai mulți vizitatori și a crea locuri de muncă în turism.

Educație și formare profesională

Modernizăm școlile și vom oferi programe educaționale adaptate nevoilor locale, pregătind forța de muncă pentru piața actuală.
Vom lupta pentru un sistem de învățământ durabil și sustenabil, în care fiecare elev să aibă acces la resursele și oportunitățile necesare pentru a-și atinge potențialul maxim.

Mediu

Vom face tot ce este necesar pentru a eradica fenomenul poluării cu gunoaie.

Inovare și tehnologie

Promovăm educația digitală pentru a pregăti cetățenii pentru economia bazată pe tehnologie.
Suținem start-up-urile și IMM-urile locale și promovăm colaborarea între universități și companii private.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți