22.3 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Proiectul de asfaltare a tuturor străzilor, demarat în comuna olteană Cungrea

- Advertisement -

Având sprijinul senatorului social democrat Liviu Voiculescu, fost primar al comunei sale natale, Cosmin Vlad, edilul din Cungrea, a anunțat că la sfârșitul acestei săptămâni a fost demarat un proiect ce va duce la bunăstarea comunității. Concret, în localitatea din nordul județului Olt, a fost demarat proiectul ce privește asfaltarea tuturor străzilor.

În funcție de bugetul alocat, investiția se va desfășura în mai multe etape, vineri, 19 aprilie 2024, fiind începute lucrările se asfaltare pe Drumul Comunal (DC) 35, care în prezent este doar betonat.

„Dragii mei cungreni, vă anunț cu bucurie că am demarat proiectul de asfaltare a tuturor străzilor din comuna noastră. El se va desfășura în mai multe etape, în funcție de alocările bugetare, astăzi (vineri n.r.) fiind începute lucrări pe DC 35, unde drumul este betonat. Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri, dar lucrăm pentru dezvoltarea infrastructurii din comuna noastră astfel încât să avem condiții rutiere cât mai bune. Mulțumim pentru sprijin senatorului Liviu Voiculescu”, a declarat primarul Cosmin Vlad de la Cungrea.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți