13.1 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Emanuel Oproiu, candidat la președinția CJ Olt, prezent la întâlnirea membrilor Regionalei Seniorilor Liberali S-V Oltenia

- Advertisement -
Ionul Emanuel Oproiu, candidatul organizației județene Olt a Partidului Național Liberal pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Olt, a fost prezent la sfârșitul acestei săptămâni la întâlnirea pe care membrii Regionalei Seniorilor Liberali S-V Oltenia au avut-o la Slatina, într-una din sălile fostului Hotel Parc. Alături de el au fost Victor Paul Dobre, președintele seniorilor liberali la nivel național, europarlamentarul Dan Motreanu, Gigel Știrbu, vicepreședinte regional și deputat PNL de Olt, Mario de Mezzo, fost prefect al județului și candidatul PNL Olt la Primăria Slatina, și președinții seniorilor liberali din județele Olt, Gorj, Dolj, Vâlcea și Mehedinți.
„Venind în fața dumneavoastră, vă vorbește nu doar politicianul, ci și concetățeanul care prețuiește și apreciază contribuția dumneavoastră la construirea acestei țări. Sunteți fundamentul pe care se ridică noile generații, iar aprecierea noastră, a tuturor, pentru munca și sacrificiile pe care le-ați făcut nu poate fi formulată în cuvinte.
Aportul dumneavoastră este enorm! Ați muncit mult pentru construirea unei societăți mai bune pentru noi și pentru a ne da moștenirea de care suntem atât de mândri! Nu putem uita că a fi pensionar nu înseamnă că ați pierdut din însemnătate sau că nu mai aveți ce ne oferi. Experiențele și înțelepciunea dumneavoastră sunt inestimabile, iar aportul dumneavoastră continuă să fie vital pentru societatea noastră. Drepturile dumneavoastră, inclusiv dreptul la un trai demn și accesul la servicii de calitate, sunt și vor rămâne o prioritate pentru mine!”, a declarat candidatul PNL Olt la președinția CJ Olt.

 

Emanuel Oproiu a mai ținut să spună în fața seniorilor liberali că îi încurajează pentru a nu se simți ignorați niciodată.
„Vă încurajez să nu vă simțiți nicicând ignorați! Sănatatea, viața decentă și demnitatea dumneavoastră sunt priorități pentru noi! Împreună, clădim un viitor în care fiecare locuitor al comunității noastre, indiferent de vârstă sau statut social, să se simtă valorificat și apreciat! Vă mulțumesc pentru tot ceea ce ați făcut și încă continuați să faceți pentru această țară. Vă asigur de toată stima și recunoștința mea!”, a subliniat liberalul oltean.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți