13.1 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Florin Cîrstea, candidatul PSD la funcția de primar al comunei Brebeni, a achiziționat brâie și pantofi de dans pentru copiii din Ansamblul „Brebenașii”

- Advertisement -

Florin Cîrstea, candidatul organizației județene Olt a Partidul Social Democrat la funcția de primar al comunei Brebeni, se implică activ în ceea ce înseamnă activitatea Ansamblului „Brebenașii” al localității. Încet, dar sigur, ansamblul, al cărui instructor coregraf este Alexandru Rizea, continuă să obțină performanțe la festivalurile folclorice la care participă, însă, pentru a avea rezultate și mai bune, trebuie să aibă parte și de susținere. 

Acesta este și motivul pentru care social democrat Florin Cîrstea a făcut o sponsorizare ansamblului folcloric din comuna olteană, cumpărând recent brâie pentru băieți, dar și pantofi de dans. Iar pentru acest lucru părinții copiilor care fac parte din „Brebenașii” au ținut să-i mulțumească.

„Ca părinte a doi copii ce fac parte din Ansamblul «Brebenașii» sunt mândru și, totodată, fac eforturi pentru a-i susține. Ansamblul folcloric este un brand al comunei Brebeni, iar susținerea acestuia este făcută de părinții copiilor, cât și de oameni de bunăcuvință. Prin acest mesaj vreau să-i mulțumesc domnului Florin Cîrstea care anul acesta a sprijinit activitatea și bunul mers al Ansamblului «Brebenașii» prin achiziția de brâie pentru băieți și pantofi de dans. În calitate de părinte îi mulțumesc pentru implicare!”, a scris Mihaela Albu pe pagina sa de Facebook.

Însă, potrivit aceleiași mame de copii, ansamblul folcloric de la Brebeni mai are nevoie și de condiții mai decente în care să facă repeții și nu doar atât: „Pentru a face performanță, Ansamblul «Brebenașii» are nevoie de condiții decente, respectiv o scenă pentru repetiții, o baie cu duș. precum și un vestiar în care să se echipeze”.

Iar implicarea lui Florin Cîrstea, candidatul PSD Olt la funcția de primar al comunei Brebeni, pentru bunăstarea comunității nu se oprește aici. Cu participarea sa, dar și a echipei sale de ajutoare, în localitate s-a făcut curățenie generală pe parcursul mai multor zile. Așadar, cu mic, cu mare și înarmați cu saci de gunoaie, mai mulți oameni din echipa social democratului au strâns mizeria de pe marginea drumului județean care tranzitează Brebeni, dar și din zonele mai mărginașe, aceasta fiind aruncată apoi la pubele din comună.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți