10.2 C
Slatina
sâmbătă,4 mai,2024

Ultimele Articole

De ce a ales Florea Cârstea să candideze la funcția de primar al comunei Brebeni

- Advertisement -

Florea Cârstea sau Florin Cârstea așa cum îl știe mai toată lumea este candidatul Partidului Social Democrat Olt la funcția de primar al comunei Brebeni, însă puțini sunt cei care cunosc de ce a ales să facă acest lucru.

Nea Cârstea cum îi spun consătenii este un om al locului și niciodată nu ezită să se implice în rezolvarea problemelor care îi sunt semnalate de membri a comunității. Acesta este doar unul dintre motivele pentru care a ales să candideze la alegerile locale din data de 9 iunie 2024, pentru a ocupa funcția de primar al localității Brebeni.

„Dorința mea de a fi primar în Brebeni este legată de dragostea pe care o port locului în care m-am născut, am crescut, am devenit cel care sunt astăzi și locul unde îmi trăiesc viața. Am proiectat de multe ori, cu sufletul, cu ochii, cu mintea, felul în care aș vrea să arate comuna noastră. Pentru mine, niciun proiect nu va rămâne ‘doar pe hârtie’. Cei care mă cunosc știu asta, ceilalți vor afla dacă îmi dau șansa să le arăt. Știu că pot și simt că pot, sunt dispus să muncesc, să gândesc, să mă zbat, să alerg pentru că vreau să îndeplinesc, tot ce am promis! Plec la drum cu voi, cu brebenașii mei și am un vibe pozitiv. Presimt că vom ajunge departe. Cu Dumnezeu înainte, vom izbândi. Brebeni merită mai mult!”, este mesajul pe care Florin Cîrstea îl transmite clar și răspicat locuitorilor din comuna învecinată municipiului Slatina.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți