10.2 C
Slatina
sâmbătă,4 mai,2024

Ultimele Articole

Edilul din Caracal și-a depus candidatura pentru un mandat nou. Zeci de persoane prezente la acest moment

- Advertisement -

Ion Doldurea, primar al municipiului Caracal, este candidatul PSD de Olt pentru un nou mandat de edil al urbei, iar în acest sens, la sfârșitul săptămânii trecute, acesta și-a depus candidatura pentru alegerile locale ce vor avea loc în data de 9 iunie 2024. Iar la acest moment au ținut să fie alături de el zeci de caracaleni social democrați, dar și Adrian Chesnoiu, deputat PSD de Olt.

Potrivit postării pe care a afăcut-o pe pagina sa de socializare, edilul spune că a reușit să realizeze majoritatea proiectelor cu care a venit în atenția votanților acum patru ani și vrea să continue dezvoltarea Caracalului.

„Împreună cu echipa de consilieri locali, însoțiți de președinții organizațiilor locale și membri ai PSD Caracal, am depus la biroul electoral lista de candidați pentru alegerile locale din 9 iunie! Prezența noastră în număr mare la acest moment este dovada că, în acești patru ani am construit la Caracal, împreună cu deputatul Adrian Chesnoiu, o echipă PSD puternică, cu oameni determinați si consecvenți crezului nostru. Totodată, susținerea pe care am primit-o atât eu pentru o candidatură la funcția de primar al municipiului Caracal, cât și colegii care candidează la Consiliul Local sau Județean, este pentru mine o recunoaștere a rezultatelor bune pe care le-am înregistrat în acest mandat. Le mulțumesc celor peste 5.000 de cetățeni care ne-au acordat prin semnătură susținerea, atât mie, cât și echipei de consilieri. Am realizat majoritatea obiectivelor propuse acum patru ani și continuăm în echipă pentru dezvoltarea municipiului nostru!”, a scris sâmbătă, 20 aprilie, pe pagina sa oficială de Facebook, primarul Ion Doldurea.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți