12.3 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

O femeie de 51 de ani, din Tia Mare, căutată de polițiști după ce soțul a dat-o dispărută. E plecată de acasă de 11 zile

- Advertisement -

UPDATE: În seara zilei de luni, 22 aprilie, femeia a fost identificată în comuna Tia Mare, din județul Olt. Pe perioada cât a lipsit de la domiciliu, aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Știrea inițială: Poliţiştii din Olt caută o femeie, în vârstă de 51 de ani, din comuna olteană Tia Mare, care ar fi plecat de acasă în urmă cu 11 zile, pe 11 aprilie 2024, și până la această dată nu s-a mai întors.

Soțul acesteia i-a alertat pe oamenii legii cu privire la dispariția sa, în cursul zilei de duminică, 21 aprilie.

„La data de 21 aprilie, în jurul orei 17:30, polițiștii Secției de Poliție Rurală 3 Corabia au fost sesizați de un bărbat, din comuna Tia Mare, cu privire la faptul că soția sa, Elena Petrescu, ar fi plecat voluntar de la domiciliul său în data de 11 aprilie 2024 și nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime 1,60 metri, greutate 60 de kilograme, constituție atletică, păr roșcat, ondulat. La momentul plecării, aceasta purta o geacă neagră din material textil, pantaloni negri de trening, iar în picioare avea o pereche de pantofi sport”, a declarat agent de poliție Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Nu ar fi pentru prima dată când femeia pleacă de acasă, dar până acum, potrivit unor surse, revenea în familia după câteva zile.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea dispărutei sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți