12.3 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Patru tineri din Ipotești, reținuți după ce au provocat un scandal pe terasa unui bar din Coteana

- Advertisement -

UPDATE: Prezentați în fața magistraților Judecătoriei Slatina, cei patru agresori au fost puși în libertate, însă au fost plasați sub măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Decizia instanței de judecată nu este definitivă și poate fi contestată.

Știrea inițială: Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 4 Coteana, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, au reținut duminică, 21 aprilie 2024, patru tineri din comuna olteană Ipotești, cercetați pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Aceștia sunt acuzați că în urmă cu o săptămână au provocat un scandal pe terasa unui bar din comuna Coteana, aceștia, aflați în stare de ebrietate și pe fondul unor discuții în contradictoriu, luându-se de mai mulți tineri slătineni, pe care i-ar fi și lovit.

„În fapt, la data de 14 aprilie 2024, în jurul orei 00:25, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 4 Coteana au fost sesizați cu privire la faptul că, pe terasa unei societăți comerciale din comuna Coteana, are loc un scandal între mai multe persoane. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că mai multe persoane din municipiul Slatina ar fi fost agresate fizic de un grup de patru tineri, în timp ce se aflau pe terasa unei societăți comerciale din comuna Coteana, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor și dispunerii măsurilor legale”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Potrivit sursei citate, în urma activităților investigativ-operative, polițiștii au identificat cei patru tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 25 de ani, toți din comuna olteană Ipotești, bănuiți de comiterea faptelor.

În urma probatoriului administrat, duminică, 21 aprilie 2024, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, pe numele tinerilor a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți