14.2 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Stadionul de fotbal „Sandu Ene” din orașul Drăgănești Olt, igienizat de actuala administrație

- Advertisement -

Lăsat în paragină, uitat și neglijat de vechea administrație publică locală, actuala conducerea liberală Primăriei Drăgănești Olt a făcut tot posibilul pentru a scoate la lumină ceea ce a fost odată Stadionul de fotbal „Sandu Ene”.

În primul rând s-a curățat stadionul de bălării și arbuști. Totodată, un islaz a fost complet transformat pentru a servi cerințelor sportivilor, dar și a suporterilor.

„(…) Vreau să vă împărtășesc o poveste de succes, una care vorbește despre mândria și spiritul comunității noastre – Stadionul ‘Sandu Ene’. Stadionul nostru, cândva un simbol al mișcării sportive și al socializării în era pre-digitală, fusese lăsat în paragină, uitat și neglijat, transformându-se într-un loc neîngrijit. Am decis să schimb acest peisaj. Am curățat stadionul de bălării și arbuști, am transformat un spațiu ce servea drept islaz, într-un loc demn de eforturile și pasiunea sportivilor și ale suporterilor noștri”, a declarat Marian Viorel Tudorică, primar al orașului Drăgănești Olt.

Și vestiarele fotbaliștilor au fost reabilitate, băncile de rezervă fiind și acestea amenajate.

„Vestiarele sportivilor au fost renovate, am împrejmuit terenul cu gard de sârmă, am amenajat băncile de rezervă, am înlocuit gardul din beton, am construit poarta de acces. Am redat, astfel, stadionului strălucirea de altă dată. Ceea ce adesea nu se vede în lumina reflectoarelor sunt eforturile neobosite pe care le depun pentru a îmbunătăți comunitatea noastră”, a mai spus edilul.

Liberalul Marian Tudorică nu ezită să spună și că este un susținător al echipei de fotbal locală: „Nu caut laude sau recunoaștere, dar cred că este important să se știe că, personal, susțin echipa locală de fotbal, ‘Știința – Viitorul Drăgănești’. Sunt mândru de aceste realizări și voi continua să lucrez pentru binele comunității, indiferent de provocările pe care le voi întâmpina. Sper ca, împreună, să construim un viitor mai bun pentru toți locuitorii orașului nostru”.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți