12.3 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Impact violent între două mașini pe strada Ionașcu din Slatina. Una s-a răsturnat

- Advertisement -

Accident de circulație în dimineața zilei de marți, 23 aprilie 2024, pe strada Ionașcu, din municipiul Slatina. Din fericire, evenimentul rutier a fost unul ușor, în coliziune fiind implicate două autoturisme. 

Impactul a fost unul violent, iar în urma accidentului nu au fost persoane rănite. Însă, pagubele materiale sunt importante, având în vedere că una dintre mașini s-a răsturnat, rămânând pe plafon, pe marginea drumului.

Sursă foto: Captură video postat pe Info Trafic Slatina – Grup Facebook

Echipaje ale Biroului Rutier al Poliției municipiului Slatina s-au deplasat la fața locului pentru a face cercetări și a stabili cu exactitate cum s-a întâmplat tamponarea, șoferii înțelegându-se pe cale amiabilă.

Potrivit unor surse, conducătorul auto vinovat ar fi o femeie de 48 de ani, din comuna Cârlogani, județul Olt, care la intersecția străzii 13 Decembrie cu strada Ionașcu nu ar fi acordat prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar pe strada Ionașcu de un tânăr de 24 de ani, din municipiul Drăgășani, județul Vâlcea, intrând în coliziune cu acesta. Iar în urma impactului, vehiculul condus de vâlcean s-a răsturnat pe carosabil.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți