9.2 C
Slatina
luni,6 mai,2024

Ultimele Articole

Un tânăr din Fălcoiu, dat dispărut de mama sa care nu mai dă de el din 6 aprilie. Ar fi plecat la muncă în Germania

- Advertisement -

UPDATE: În cursul zilei de joi, 25 aprilie, bărbatul a contactat polițiștii Secției de Poliție Rurală 2 Osica de Sus, ocazie cu care a transmis faptul că nu este victima vreunei infracțiuni și că nu dorește să revină, momentan, la domiciliul său din România, acesta aflându-se pe teritoriul Germaniei.

Știrea inițială: Polițiștii din Olt caută un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din comuna olteană Fălcoiu, care nu a mai putut fi contactat de aproape trei săptămâni, mai precis din data de 6 aprilie, în timp ce s-ar fi aflat în localitatea Freudenberg, din Germania.

Mama lui este cea care i-a alertat pe oamenii legii, tânărul fiind plecat la muncă în Germania din perioada Sărbătorilor Pascale de anul trecut.

„La data de 24 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat de o femeie, din comuna Fălcoiu, județul Olt, cu privire la faptul că fiul său, Mircea Criveanu, în vârstă de 36 de ani, din aceeași localitate, este plecat la muncă în Germania, din perioada sărbătorilor pascale ale anului 2023, iar din data de 6 aprilie anul acesta nu mai știe nimic despre acesta. Semnalmente: înălţime 1,70 metri, constituție atletică păr șaten, scurt și drept, ochi căprui”, a declarat subinspector Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al IPJ.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea bărbatului dispărut sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți