15.2 C
Slatina
sâmbătă,4 mai,2024

Ultimele Articole

Portofel cu carduri și acte, pierdut de un bărbat din Osica de Jos într-o sală de judecată a Judecătoriei Caracal. Un jandarm l-a găsit și i l-a returnat

- Advertisement -

Plutonierul adjutant șef Daniel Niculescu, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, este omul de bani care în cursul zilei de joi, 25 aprilie, a făcut o faptă bună, returnând un portofel cu carduri și acte proprietarului din Osica de Jos, care l-a pierdut în incinta unei săli de judecată din sediul Judecătoriei Caracal.

„În timp ce se afla în serviciul de pază la Judecătoria municipiului Caracal, a găsit în interiorul sălii de judecată, pe o bancă, un portofel. Prima acțiune a jandarmului a fost să verifice conţinutul acestuia, în vederea identificării proprietarului, iar în interior a găsit trei carduri bancare, precum şi mai multe documente personale. Ulterior, subofiţerul a identificat persoana”, a declarat plutonier adjutant Simona Ciopor, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Olt.

Sursa citată spune că persoana se întorsese la sediul Judecătoriei Caracal, după ce a remarcat lipsa portofelului, cea care l-a pierdut fiind un bărbat din comuna Osica de Jos, care a ţinut să mulţumească omului legii pentru promptitudine şi pentru modul de executare a serviciului.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți