12.3 C
Slatina
duminică,26 mai,2024

Ultimele Articole

13 cabinete ale Ambulatoriului Spitalului Județean de Urgență Slatina, relocate în imobilul unității sanitare de pe strada Drăgănești

- Advertisement -

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Slatina anunță toți beneficiarii serviciilor de sănătate că începând de miercuri, 7 mai 2024, un număr de 13 cabinete de specialitate din Ambulatoriul integrat celei mai mari unități spitalicești din județul Olt vor fi relocate și își vor desfășura activitatea în sediul din Slatina, strada Drăgănești, nr. 3, respectiv fosta Secție de Psihiatrie a spitalului.

Relocarea survine ca urmare a
lucrărilor de renovare și modernizare efectuate la clădirea ambulatoriului printr-un proiect derulat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

„Relocarea cabinetelor medicale este temporară, doar pe durata desfășurării lucrărilor de renovare și modernizare efectuate în cadrul proiectului ‘Reabilitarea, modernizarea și dotarea ambulatoriului din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina’, proiect derulat de Consiliul Județean Olt, cu finanțare din PNRR. Astfel, vă informăm că, începând cu data de 7 mai 2024, în sediul din Slatina, strada Drăgănești, nr. 3, își vor desfășura activitatea următoarele cabinete medicale: Cardiologie, EKG, Psihiatrie, Reumatologie, Hematologie, Nefrologie, Dermatologie, Gastroenterologie, Planificare familială, Medicină Internă, Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, Endocrinologie și Geriatrie și gerontologie”, a declarat Angela Nicolae, manager al SJU Slatina.

Potrivit aceleiași surse, pacienții care se adresează cabinetelor relocate se pot programa, începând cu data de 25 a fiecărei luni, la numărul pacientului 0349.911, disponibil de luni până vineri în intervalul orar 12:00 – 19:30; în recepția Ambulatoriului de specialitate din cadrul SJU Slatina de luni până vineri între orele 07:00 – 20:00; în locația de pe strada Drăgănești, nr. 3, de luni până vineri între orele 08:00 – 15:00; pe website-ul Spitalului Slatina accesând link-ul https://portal.spjslatina.ro/Programari-Online.

„Regretăm disconfortul creat și îi asigurăm pe toți beneficiarii că întreprindem toate demersurile, astfel încât activitatea cabinetelor relocate să se desfășoare în condiții de calitate și siguranță. Investițiile recente sunt dedicate creșterii calității serviciilor medicale oferite de Spitalul Județean de Urgență Slatina și își propun să ofere o experiență medicală superioară pentru comunitatea noastră”, a mai spus managerul Angela Nicolae.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți