19.1 C
Slatina
marți,14 mai,2024

Ultimele Articole

Liberalul Emanuel Oproiu, la depunerea candidaturii pentru președinția CJ: „Vreau ca Oltul să devină un județ modern, competitiv și atractiv pentru toți cei care trăiesc aici și pentru cei care doresc să ne viziteze”

- Advertisement -

Însoțit de mai mulți membri ai organizației județene Olt a Partidului Național Liberal, dar și de deputatul liberal Gigel Știrbu, președintele PNL Olt, Emanuel Oproiu, directorul general al Agenției Naționale pentru Locuințe, și-a depus duminică, de Florii, dosarul de candidatură pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Olt. Totodată, a fost depus și dosarul cu candidaturile liberalilor pentru funcțiile de consilier județean.

„Intru în competiția electorală cu determinarea unui om care consideră că are echipa, experiența, mijloacele și viziunea necesară pentru dezvoltarea județului Olt. Vreau ca Oltul să devină un județ modern, competitiv și atractiv pentru toți cei care trăiesc aici și pentru cei care doresc să ne viziteze”, sunt mesajele clare transmise de liberalul Oproiu, candidat la președinția CJ Olt.

„Astăzi (duminică, 28 aprilie 2024 n.r.), prin depunerea candidaturii pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Olt intru în competiția electorală cu determinarea unui om care consideră că are echipa, experiența, mijloacele și viziunea necesară pentru dezvoltarea județului Olt. Consider că după ani întregi de decizii marca PSD este momentul unei schimbări, este momentul pentru oamenii potriviți, care cunosc foarte bine problemele și prioritățile acestui județ. Cu siguranță acești oameni fac parte din echipa Partidului Național Liberal. Principalele mele obiective în această candidatură sunt legate de dezvoltarea economică, îmbunătățirea infrastructurii, încurajarea investițiilor și promovarea culturii și tradițiilor locale. Vreau ca Oltul să devină un județ modern, competitiv și atractiv pentru toți cei care trăiesc aici și pentru cei care doresc să ne viziteze. Dar obiectivele mele nu pot fi realizate doar de mine. Am alături echipa Partidului Național Liberal și am nevoie și de sprijinul vostru, de ideile și sugestiile voastre, de energia și dorința voastră de a contribui la dezvoltarea județului nostru.
Pe parcursul campaniei ne vom întâlnim în toate comunitățile, vom găsim soluții împreună și le vom aducem în viață. Îmi doresc să eliminăm barierele dintre noi și să fim constructivi în găsirea unor soluții pentru transformarea județului într-un loc în care fiecare cetățean se simte valorizat, respectat și protejat. Am trecut prin multe etape în cariera mea și am cumulat experiență în administrarea publică, colaborarea cu diferite instituții și dezvoltarea proiectelor sustenabile. Prin candidatura mea îmi asum să fiu un partener de încredere și dedicat comunității și sunt absolut convins că în următorii patru ani vom ști să facem o administrație în sprijinul locuitorilor județului Olt. Împreună putem face diferența!”, a declarat liberalul Emanuel Oproiu, la scurt timp după depunerea candidaturii pentru președinția CJ.

Care sunt propunerile PNL Olt pentru locurile de consilier județean

OPROIU IONEL EMANUEL – ECONOMIST
GHEORGHE MARIANA – PROFESOR
SPIRIDON ION – JURIST
VASILE MARIAN – ECONOMIST
TUDORICĂ MARIAN-VIOREL- INGINER
IACOB DAN – ELECTROMECANIC
CĂRĂMIZARU NICOLAE – JURIST
NEDELCU CĂTĂLIN CORIN -JURIST
RĂDOI IONICĂ CRISTINEL – JURIST
CĂLEALĂ DUMITRU – INGINER
ROGOJINARU VIOREL – INGINER
GHENCEA GIGI NICOLAE – ECONOMIST
POPA VASILE – ECONOMIST
PANĂ TIBERIU MIRCEA – PROFESOR
MULȚESCU ADRIAN – INGINER
STERIE ILIE – INGINER
TEODOSESCU MĂDĂLIN -ADY – INGINER
OBRETIN IONEL CRISTINEL – JURIST
DOBRE CRISTIAN CONSTANTIN – ANTREPRENOR
POPESCU EUGEN CĂTĂLIN – INGINER
TUDOR FLOREA – FILOLOG
MĂCEȘANU ALEXANDRU – JURIST
RĂDULESCU DUMITRU CRISTIAN – INGINER
TUDOR DOREL – PREOT
PREDOANĂ ADRIAN FLORIN – ECONOMIST FINANȚE BĂNCI
STĂNILĂ MARIAN – CONTABIL
ROTARU ADRIAN FLORIAN – JURIST
LUNGU DANIEL – INGINER
TIRCOMNICU NICOLAE SORIN – INGINER
PIRNA MIHAELA MIOARA – PROFESOR
RĂDULESCU IONUT ADRIAN – MANAGER
ANDREI ALEXANDRU – ECONOMIST
MATEI ALINA RODICA – ECONOMIST
NICU ȘTEFANIA CRISTINA – PROFESOR
BOBEICĂ SALOMIA – ECONOMIST
FILIP ALEXANDRU – ENERGOELECTRICIAN
NEDIANU SORIN VIVI – INGINER
ILIESCU CREMENEANU – OFITER M.A.P.N.
DUȚĂ ANGELA – INGINER
MILITARU MIHAI – INGINER

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți