17.3 C
Slatina
vineri,17 mai,2024

Ultimele Articole

64 de farmacii din Olt, deschise pe 1 Mai, dar și în zilele de Paște

- Advertisement -

Locuitorii județului, ca de altfel toți românii, se vor bucura de câteva zile libere, începând cu data de 1 Mai și până a doua zi de Paște, motiv pentru care o parte dintre farmaciile din județul Olt vor fi închise. Există însă și farmacii care în aceste zile de sărbătoare vor fi deschise, potrivit reprezentanților Casei de Asigurări de Sănătate Olt numărul acestora fiind de 64.

Permanență va fi asigurată între 1 și 5 mai de Farmacia Dr. Max de vizavi de Spitalul Județean de Urgență Slatina, iar în a doua zi de Paște, 6 mai, permanență va fi la Farmacia Dona de pe strada Crișan din Slatina.

„Oltenii care au nevoie de medicamente de 1 Mai și în perioada Paștelui se pot adresa celor 64 de farmacii care au program de lucru. În perioada 1 – 5 mai permanența este asigurată de Farmacia Dr. Max de pe strada Trandafirilor (vizavi de spital), iar în a doua zi de Paște, pe 6 mai, permanența este asigurată de Farmacia Dona de pe strada Crișan, nr. 2. Programul complet al farmaciilor deschise de 1 Mai și în zilele de Paște poate fi consultat pe site-ul CAS Olt. Din cele 173 de farmacii, în perioada sărbătorilor ce urmează sunt deschise 64”, au precizat reprezentanții instituției sanitare.

Sursă foto principală: Imagine reprezentativă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți