21.2 C
Slatina
vineri,26 iulie,2024

Ultimele Articole

Femeie lovită mortal de o mașină pe DN 64, la Pleșoiu

- Advertisement -

Accident de circulație cu urmări grave în noaptea de miercuri spre joi, 1 spre 2 mai 2024, în jurul orei 22:00, pe Drumul Național 64, în comuna Pleșoiu.

O femeie de 48 de ani, din localitate, a fost acroșată de un autoturism, starea de sănătate a victimei în urma impactului violent fiind una gravă.

Mai multe echipaje de salvatori s-au deplasat în zonă pentru a acorda îngrijiri medicale rănitei, în cazul acesteia fiind efectuate manevre de resuscitare cel puțin o oră. Din păcate, în urma acestora, femeia nu a putut fi salvată, medicul de pe echipajul de ambulanță constatând decesul.

Sursă foto: Martor

Polițiștii sunt prezenți și ei la fața locului pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

Din primele date, conducătorul auto, care ar avea vârsta de 47 de ani și este din comuna Strejești, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

„La data de 1 mai 2024, în jurul orei 22:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Național 64, în comuna Pleșoiu, a avut loc un eveniment rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani, din comuna Strejești, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi acroșat un pieton, respectiv o femeie, în vârstă de 48 de ani, din comuna Pleșoiu.  În urma evenimentului rutier, femeia a decedat, iar trupul acesteia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți