12.3 C
Slatina
duminică,26 mai,2024

Ultimele Articole

Tânăr de 23 de ani, din Caracal, căutat de polițiști după ce a dispărut de acasă în ziua de Florii

- Advertisement -

UPDATE: În cursul zilei de joi, 2 mai, tânărul s-a prezentat la sediul Poliției municipiului Caracal, unde a declarat faptul că, pe perioada cât a lipsit de la domiciliu, nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Știrea inițială: Poliţiştii din Olt caută un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din municipiul Caracal, care în data de 28 aprilie, Ziua Floriilor, a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

Concubina lui a fost cea care l-a dat dispărut în cursul zilei de joi, 2 mai.

„La data de 2 mai, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal au fost sesizați de o tânără cu privire la faptul că Daniel Robert Tufiș, în vârstă de 23 de ani, din municipiul Caracal, a plecat voluntar de la domiciliul său în data de 28 aprilie și nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime 1,75 metri, greutate 70 de kilograme, păr șaten, ochi verzi, iar ca semne particulare acesta are tatuaje pe ambele antebrațe și o cicatrice pe mâna dreaptă. La momentul plecării, acesta purta o bluză neagră, o vestă din fâș negru cu gri, blugi albaștri, iar în picioare purta adidași albi cu negru”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Potrivit unor surse, ar fi pentru prima dată când tânărul dispare de acasă.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea caracaleanului sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți