18.2 C
Slatina
duminică,19 mai,2024

Ultimele Articole

Doi tineri din Topana, acuzați de comiterea mai multor fapte penale, reținuți

- Advertisement -

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 9 Scornicești, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, au reținut în a doua zi de Paște, pe 6 mai, doi tineri din comuna Topana, cercetați pentru distrugere, amenințare, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. În tot scandalul sunt implicați nu mai puțin de cinci tineri, care s-au lovit, amenințat, o mașină fiind distrusă, iar unul dintre cei implicați chiar transportat la spital.

Tot evenimentul neplăcut a avut loc în prima zi de Paște.

„În fapt, la data de 5 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Scornicești au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că între mai multe persoane există o stare conflictuală. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 24 de ani, din comuna Topana, în timp ce se afla pe strada Vintilești, din aceeași localitate, pe fondul unui conflict spontan, cu o tânără de 18 ani, din comuna Topana și un tânăr de 21 de ani, din comuna Făgețelu, ar fi lovit cu un corp contondent autoturismul tinerei și i-ar fi amenințat cu acte de violență pe cei doi. De asemenea, un alt tânăr de 21 de ani, din comuna Topana, ar fi agresat fizic un tânăr de 25 de ani, din comuna Leleasca, care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, amenințare, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, cercetările fiind continuate în vederea documentării activității infracționale și dispunerii măsurilor legale”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Sursa citată mai arată că luni, 6 mai, în urma probatoriului administrat, sub supravegherea procurorului de caz de la Parchetul Slatina, pe numele celor doi tineri de 24 și 21 de ani, din comuna Topana, a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți