18.2 C
Slatina
duminică,19 mai,2024

Ultimele Articole

Sâmbătă începe ediția 14 a Festivalului de teatru „Ștefan Iordache” de la Caracal, dedicată marelui actor Marcel Iureș

- Advertisement -

Mai sunt doar patru zile până când începe ediția 14 a Festivalului de teatru „Ștefan Iordache” de la Caracal, care este dedicată marelui actor român Marcel Iureș. De sâmbătă, 11 mai, se vor juca mai multe piese de teatru în sala de spectacole a Teatrului Național Caracal, nume mari ale teatrului românesc urmând a urca pe scenă.

Festivalul se va desfășura până în data de 19 mai.

„În perioada 11 – 19 mai 2024, ne bucurăm de prezența în orașul nostru a unor nume de referință ale teatrului românesc cu ocazia Festivalului de Teatru ‘Ștefan Iordache’, dedicat anul acesta marelui actor Marcel Iureș. Ajuns la ediția a XIV-a, festivalul se organizează cu sprijinul Consiliului Județean Olt, Primăriei Caracal și Consiliului Local Caracal. Pe scenă vor urca: Horațiu Mălăele, Mircea Rusu, Emilia Popescu, Carmen Tănase, Marius Manole, Marius Bodochi, Claudiu Bleonț, Vlad Zamfirescu, Șerban Pavlu, Gheorghe Ifrim și Cerasela Iosifescu. Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a Teatrului zilnic, de luni până vineri între orele 10:00 – 13:00 și 16:30 – 18:30, iar sâmbătă, între orele 10:00 – 14:00”, anunță reprezentanții Primăriei Caracal.

450.000 de lei este bugetul alocat evenimentului cultural, suma alocată de CJ Olt fiind de 210.000 de lei, diferența fiind partea Primăriei Caracal.

Organizatori sunt Primăria Caracal și Consiliul Județean Olt, în parteneriat cu Asociația Smart Vision.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți