18.2 C
Slatina
duminică,19 mai,2024

Ultimele Articole

Viorel Nădescu, candidatul PSD la Primăria Drăgănești Olt, omul care a oferit sute de locuri de muncă locuitorilor în cadrul proiectelor dezvoltate în oraș

- Advertisement -

Are 45 de ani și este candidatul Organizației Județene Olt a Partidului Social Democrat pentru funcția de primar al orașului Drăgănești Olt. Este un tânăr ambițios și, chiar dacă nu a ocupat până acum funcția de edil, este unul dintre oamenii locului care a creat sute de locuri de muncă pentru drăgăneșteni în cadrul proiectelor dezvoltate în urbe. Vorbim despre Viorel Nădescu, cel care a dat o viață nouă clădirii din oraș în care a funcționat filatura de bumbac.

Și a făcut acolo o fabrică de furnir.

„Este una dintre promisiunile pe care am îndeplinit-o și nu am ocupat vreo funcție publică. Sunt un tânăr antreprenor care am făcut efortul de a muta această fabrică acasă, la Drăgănești Olt, bucată cu bucată, considerând că este o datorie morală față de orașul meu natal. Fabrica de furnir din Drăgănești este singura cu acționariat românesc din țară. Am creat astfel mai multe locuri de muncă într-un oraș în care îți dorești să rămâi. Binele făcut nu se poate compara cu binele despre care doar vorbești”, a spus Viorel Nădescu.

Și nu puțini sunt oamenii care apreciază ceea ce au făcut pentru ei.

„Viorel Nădescu și-a propus cu mulți ani în urmă să deruleze toate investițiile sale în orașul în care s-a născut, cu respect pentru valorile creștine, pentru familie și comunitate. Ce fel de om ar trebui să conducă orașul către un trai mai bun, dacă nu unul ambițios și un bun manager așa cum este el? Să vezi reușitele sale și totuși să le negi nu are nicio logică. Fii corect cu tine și ia decizia cea mai bună pentru orașul în care trăiești! Familia ta are nevoie de o schimbare în bine. Nu te lăsa corupt, pentru că răul pe care îl faci azi o să te doară pe viitor. Și tu ai nevoie de un loc de muncă sigur!”, este doar părerea unuia dintre aceștia.

Pentru cei care nu au reușit să-l cunoască până acum, prezentăm în doar câteva propoziții cine este Viorel Nădescu, candidatul PSD la funcția de primar al orașului Drăgănești Olt.

Omul care face

A dat o viață nouă clădirii în care a funcționat filatura de bumbac.

Omul care își respectă promisiunile

A oferit sute de locuri de muncă în cadrul proiectelor pe care le-a dezvoltat în Drăgănești Olt.

Omul care respectă comunitatea

Nu face diferențe între semenii săi. Indiferent de etnie, preocupări, apartență politică, în opinia sa toți merită atenție și trebuie incluși în acțiunile gândite să facă un oraș în care să îți dorești să rămâi.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți