18.1 C
Slatina
luni,20 mai,2024

Ultimele Articole

Meseria de polițist, promovată de angajații IPJ Olt pe esplanada din centrul Slatinei

- Advertisement -

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Olt desfășoară vineri, 10 mai 2024, în intervalul orar 11:00 – 13:00, o activitate de promovare a meseriei de polițist, în contextul concursurilor de admitere organizate de instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne.

La evenimentul care se va desfășura pe esplanada din centrul municipiului Slatina vor participa polițiști din cadrul structurilor de resurse umane, prevenirea criminalității, siguranță școlară, poliție rutieră, criminalistică, precum și polițiștii Serviciului de Pregătire Profesională.

Concursul de admitere se realizează pentru Şcoala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, unde sunt 1.340 de locuri, și Şcoala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureşan” Cluj Napoca, unde sunt alte 300 de locuri. Candidații se pot înscrie doar la o singură școală postliceală a MAI.

„Persoanele interesate pot primii detalii despre oferta educațională, condițiile de recrutare, documentele și formularele necesare, privind înscrierea la concursul de admitere în școlile postliceale MAI. De asemenea, aceste informații pot fi consultate accesând site-ul: https://ot.politiaromana.ro la secțiunea Carieră/Admitere 2024, sesiunea aprilie-iulie 2024. Cererile tip de înscriere, precum și, după caz, consimțământul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar de către unitatea de recrutare, se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se transmit, exclusiv în format electronic, în perioada 24 aprilie – 14 mai 2024, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, pe adresa de e-mail: recrutare@ot.politiaromana.ro. Depunerea dosarelor de recrutare în volum complet se va realiza până la data de 21 mai 2024, în intervalul orar 09:00 – 15:00, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, strada Mihai Eminescu, nr.19, din municipiul Slatina”, a declarat Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Potrivit sursei citate, relaţii suplimentare despre concursuri pot fi obţinute, zilnic, între orele 09:00 – 12:00, la sediul Serviciului Resurse Umane al IPJ Olt sau la numărul de telefon 0249.406.500, interior 20114, precum și pe site-ul oficial al unității, respectiv http://www.ot.politiaromana.ro.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți