16.2 C
Slatina
luni,20 mai,2024

Ultimele Articole

Caracaleancă de 24 de ani, dată dispărută de mama sa. Ultima oară era plecată în Milano, Italia, iar familia nu a mai dat de ea din prima zi de Paște

- Advertisement -

Poliţiştii din Olt caută o tănără, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Caracal, județul Olt, care nu a mai putut fi contactată de familia sa din data de 5 mai, prima zi de Paște, în timp ce s-ar fi aflat în localitatea Milano, din Italia. Mama acesteia a dat-o dispărută în cursul zilei de vineri, 10 mai.

Poliția Olt a fost sesizată cu privire la dispariția ei.

„La data de 10 mai, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat de o femeie cu privire la faptul că fiica sa, Ana Maria Bântescu, de 24 de ani, care s-ar afla în localitatea Milano, din Italia, nu ar mai fi putut fi contactată din data de 5 mai și nu mai știe nimic despre acesta. Semnalmente: înălţime 1,55 metri, greutate 45 de kilograme, păr negru, lung, ochi căprui, iar ca semne particulare, tânăra are pe brațul și antebrațul drept tatuaje cu model floral, iar pe gât un tatuaj ce imită un colier”, a declarat subinspector Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Potrivit unor surse, tânăra nu ar mai fi plecat de acasă pănă acum.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea tinerei dispărute sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți