22.2 C
Slatina
luni,20 mai,2024

Ultimele Articole

S-a tras la sorți ordinea partidelor politice pe buletinele de vot pentru Consiliul Județean Olt și Primăria Slatina

- Advertisement -

Data de 11 mai 2024 este termenul limită de tragere la sorți, în cadrul birourilor electorale de circumscripție existente în Olt, a ordinii partidelor politice, respectiv a candidaților, pe buletinele de vot pentru alegerile locale din data de 9 iunie. În rândurile de mai jos prezentăm doar ordinea pe buletinele de vot pe care le vor primi toți locuitorii județului pentru a alege președintele Consiliului Județean Olt și consilierii județeni, dar și cea de pe buletinele pe care le vor primi slătinenii, în urma tragerilor la sorți ce au avut loc vineri la Biroul Electoral Județean de Circumscripție Olt și Biroul Electoral de Circumscripție Municipal Slatina.

Alianța pentru Unirea Românilor este primul partid pe cele două buletine de vot pentru Consiliul Județean, respectiv cel de alegere a președintelui și cel de alegere a consilierilor județeni, iar poziția 2 este ocupată de Partidul Social Democrat. Partidul Național Liberal este pe poziția a treia, Partidul SOS România este pe patru pe buletinele de vot, iar poziția 5 este ocupată Alianța Dreapta Unită Uniunea Salvați România și Forța Dreptei. În județul Olt, există cinci formațiuni politice care au candidați pentru președinția CJ, dar și pentru locurile de consilier județean.

AUR ocupă prima poziție și pe buletinele de vot pentru alegerea primarului municipiului Slatina, respectiv a consilierilor locali.

Șase partide politice au candidați pentru Primăria și CL Slatina, iar în urma tragerii la sorți de la BECM Slatina poziția a doua pe buletine este ocupată de PNL, poziția trei de PSD, pe poziția a patra se află Partidul Umanist Social Liberal, poziția cinci este ocupată de Alianța Dreapta Unită USR și Forța Dreptei, iar ultima poziție, a șasea, este ocupată de candidații Partidul SOS România.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți